"Pärast esimese astme kohtuotsust oleme nõustunud Neinar Seliga, et kui ta ka riigikohtus süüdi jääb, siis astub ta tagasi. See on tema enda väide, et üritab lõpuni tõestada oma süütust. Midagi vahepeal muutunud ei ole, seega hetkel jääb olukord samaks," ütles Eesti Olümpiakomitee asepresident Toomas Tõnise.

"EOK-l on 27. mail täitevkomitee koosolek, siis võib [Neinar Seli jätkamise] küsimus arutlusele tulla, aga ma pole kursis sellega, et kas see on päevakorras või mitte. Pigem arvan, et ei ole," rääkis Tõnise.

Ringkonnakohus mõistis täna ärimehe Neinar Seli süüdi lõpuleviidud kuriteo koosseisus, mis tähendab korruptsioonivastases seaduses kehtestatud toimingupiirangu teadvat rikkumist suures ulatuses.

Ringkonnakohus jättis jõusse maakohtu otsuse Selile määratud karistusest ehk  17 000 euro suuruse rahatrahvi.Riigiprokuratuur süüdistas Neinar Seli selles, et ta Tallinna Sadama nõukogu esimehena rikkus teadvalt korruptsioonivastases seaduses kehtestatud toimingupiirangut suures ulatuses sellega, et osales 31.10.2013 Tallinna Sadama nõukogu koosolekul otsuse tegemisel, mis tehti temaga seotud isiku, s.o Eesti Olümpiakomitee (EOK) suhtes.