Adria Airwaysi kodulennuväli on Ljubljana Jože Pucnik. Ettevõttel on kontorid ka Brüsselis, Frankfurdis, Moskvas ja Zürichis. Müügiesindused on pea igas Euroopa linnas, seisab ettevõtte kodulehel.

Sloveenia lennukompanii kasutab 10 lennukit. Ettevõtte lennukiparki kuuluvad 2 Airbus A319, 6 Bombardier CRJ900LR, 1 Bombardier CRJ700ER ja 1 Bombardier CRJ200LR.

Ljubljanast lennatakse Amsterdami, Brüsseli, Istanbuli, Viini, Frankfurti, Kopenhaageni, Londoni, Manchesteri, Moskvasse, Müncheni, Pariisi, Podgoricasse, Prahasse, Pristinasse, Sarajevosse, Skopjesse, Spliti, Varssavi, Zürichisse ja Tiranasse.

Lisaks lennatakse Pristinast Frankfurti ja Münchenisse ning 2 korda nädalas Pristinast Veronasse. 6 korral nädalas on ühedatud München Lodziga ja 4 korral Tirana Frankfurdiga.

Lisaks opereerib ettevõte reisikorraldajate organiseeritud tšarterlende.

Tallinna lennud ei ole veel ettevõtte lühikirjeldusse jõudnud.

Tänavu üheksa kuuga on ettevõte lennutanud sihtpunkti 1,09 miljonit reisijat. Seda on mullusest 13,4% rohkem, kirjutab Sta.si. Sama väljaanne kirjutab, et Adria Airways püüab leida 8 miljoni eurost kapitalisüsti, mis võib mõjutada oluliselt ettevõtte erastamiseprotsessi. 5. oktoobril teatasid ettevõtte riigipoolsed omanikud, kes müüvad kokku 91,58% osalust ettevõttes, et nad on saanud lennufirmale mitu pakkumist. Pakkumiste arv ja summad jäeti saladuseks.