Ericsson teatas, nimetamata seitsme töötaja nimesid, et uurimine on seotud kaitsealaste tehingutega, mis kätkesid endas lennuradarisüsteemi kohale toimetamist Kreekasse aastal 1999. Tehingu viis lõpuni Ericssoni endine tütarettevõte Ericsson Microwave Systems.

Ericsson müüs tütarettevõtte 2006 aastal Saabile, kes on seni keeldunud kommentaaridest.

Ericsson aga ütles, et nendega ei ole ametivõimud juhtumi osas ühendust võtnud, samuti ei ole uurimise all olevad seitse töötajat kätte saanud kõiki uurimisdokumente ning neid pole veel Kreeka võimude poolt ka küsitletud. Firma lisas, et rohkem detaile nad meediale ei jaga, kuid on valmis võimudega tegema igakülgset koostööd.

Avaldus ilmus kaks päeva peale seda kui Ericsson avaldas, et USA väärtpaberite ja välisvaluuta komisjon on asunud uurima firma funktsioone. See toimub seoses korruptsioonivastase uuringuga, mis on seotud USA väliskorruptsiooni määrusega.

Ericsson ütles reedel, et USA väärtpaberite ja välisvaluuta komisjon esitas 2013. aastal päringu saamaks informatsiooni nende korruptsioonivastase poliitika ja vastava tegutsemise osas.