Sajaprotsendilise Eesti osalusega ettevõtte käive moodustas 2004.aastal 153 miljonit krooni. Ettevõtte kolmekordistunud kasum on 20 miljonit krooni.

?Meie huviorbiidis on jätkuvalt Balti riikide, Venemaa ja Ukraina turud. Möödunud aastal kasvas müük Venemaale, Ukrainasse ja Lätti üle 30%. Enimmüüdud toodeteks olid puidukaitsevahendid ja alküüdvärvid,? ütles AS Eskaro peadirektor Eduard Shtivelman, lisades, et ettevõtte ekspordimaht on enam kui 60%.

2004.aastal moodustas Eskaro investeeringute kogukäive 20 miljonit krooni. Ettevõttes jõudis lõpule uute suuremate toorainemahutite ehitus, septembris alustati uute kontoriruumide ehitusega, kuhu viiakse üle müügiosakond, labor ja värvikool. Ühtlasi alustati valmistoodangulao ehitusega. Ehitustööde lõpp on planeeritud 2005. aasta märtsiks. Tänavu kevadel avab ettevõte uued laiendatud tootmisruumid.

Eskaro annab hetkel tööd Eestis ligi sajale inimesele ja koos tütarettevõtetega Venemaal, Ukrainas ja Lätis ligi 200 inimesele. Ettevõtte personal kasvas Eestis möödunud aastal 9 inimese võrra.

Tänu uuenenud tehnoloogiale ning tootearendusele hakati ettevõttes möödunud aastal valmistama mitmeid uusi tooteid, sh saunalakke, soklivärve, kõrgendatud kaitseomadustega puidukaitsevahendeid. Sel aastal on kavas tootevalikut suurendada selliste toodetega nagu krundid, lakid ja kulumiskindlad värvid. Tänavuse aasta algul on kavas paigaldada ka uued värviseadmed ning moderniseerida tootmisliine.

Lõplikud andmed 2004.aasta tulemuste kohta avaldab AS Eskaro veebruari keskel.