Lennud toimuvad kolm korda nädalas kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015, teatas lennufirma.

Estonian Airi hinnangul on Viini otselendude järele Eesti turul selge nõudlus, mistõttu linn taas oma suvesihtkohtade nimistusse lisati.

"Viin on suurepärane sihtkoht nii paaripäevaseks kui ka pikemaks puhkusereisiks, et nautida suurejoonelist arhitektuuri ja meeleolukaid kultuuriüritusi, sealhulgas kuulsaid Viini ooperietendusi,“ lausus Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

„Viini kaudu avanevad ka head jätkulennuühendused kontinentidevahelistele lendudele, Balkanimaadesse ning Kesk-Euroopa suurematesse linnadesse. Samas on Eestil austerlastele pakkuda mitmeid põnevaid puhkuse- ja vaba aja veetmise võimalusi, mistõttu loodame, et meie üle mitme aasta taasavatud lennuliin kujuneb populaarseks nii eestimaalaste kui ka austerlaste hulgas,“ lisas Randveer.

Lennuliini taasavamise puhul toimus Viini lennujaamas pidulik avaüritus, millest võtsid osa Eesti Vabariigi suursaadik Austrias Eve-Külli Kala, Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer, EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso, Viini lennujaama juhtkond ning Austria reisiajakirjanikud.