Alates talvisest lennuplaanist lisab Estonian Air Stockholmi liinile pühapäeviti väljuva kolmanda, lõunase lennu. Varem sai pühapäeviti Stockholmi lennata kaks korda päevas ning mõlemad lennud olid pärastlõunal. Pühapäeva lõunane lend väljub Tallinnast kell 14.35 ja Stockholmist kell 15.40. Alates 29. oktoobrist on Estonian Airil Stockholmi tööpäevadel viis lendu ja puhkepäevadel kolm lendu.

Talvisel perioodil lisab Estonian Air ühe lennu nädalas ka Moskvasse ning juurdetulev lend hakkab toimub esmaspäeviti. Alates 29. oktoobrist saab Tallinnast Moskvasse lennata viis korda nädalas - esmaspäeval, teisipäeval ja neljapäeval kell 08:00, laupäeval ja pühapäeval kell 11:30.

Seoses Euroopa üleminekuga talvisele kellaajale muutuvad kõikide Estonian Airi Tallinnast väljuvate lendude ajad hilisemaks. Vähem mõjutab kellakeeramine väljalennuaegu sihtpunktidest.

Estonian Air lendab kahe Boeing 737-500 ja kahe Fokker 50 lennukiga üheksasse sihtkohta. Need on Stockholm, Kopenhaagen, London, Hamburg, Kiiev, Moskva, Vilnius, Riia ja Frankfurt. Koostöös SAS-iga lendab Estonian Air ka Amsterdami, Oslosse ja Brüsselisse.

Estonian Airi omanikud on Taani eralennufirma Maersk Air (49%), Balti Cresco Investeerimisgrupp (17%) ning Eesti riik (34%).