Leping kehtib 1. augustist käesoleva aasta lõpuni, teatas lennufirma.

Tegu on juuni alguses sõlmitud koostöölepingu laiendamisega, mis nägi ette ühe Embraer170 lennuki rentimist koos meeskonnaga, et katta Austrian Airlines’i vajadust suurenenud lennumahtude järele tiheda lennugraafikuga suvisel lennuperioodil.

„Meil on ääretult hea meel, et Austrian Airlines on meie teenustega rahul olnud ja otsustas koostööd veelgi laiendada,“ lausus Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer. „Lennumahtude pakkumine allhanke korras on oluline ärisuund, mille osakaalu soovime tulevikus veelgi suurendada."

Ühtlasi aitab see Randveeri sõnul Estonian Airil arendada pikaajalist jätkusuutlikku tegevust, et tagada Eestile olulised otselennuühendused.

Info Austrian Airlines’i kohta

Austrian Airlines on Austria suurim lennuettevõte, mille üleilmsesse lennuvõrku kuulub ligikaudu 130 sihtkohta, sealhulgas 40 sihtkohta Kesk- ja Ida-Euroopas.

Austrian Airlines kuulub Euroopa suurimasse lennufirmade gruppi Lufthansa Grupp ja on maailma esimese lennufirmasid ühendava rahvusvahelise organisatsiooni Star Alliance’i liige.