Toona ütles Järvet, et kavatseb minna vaidlusega riigikohtusse, sest "oodatud tulemust veel ei tulnud". Viimase astme kohus aga ringkonnakohtu otsust ei muutnud. Järvet sõnas praegu, et tutvub värske otsusega. "Kuid kahtlemata on otsus pettumust valmistav ja ootamatu."

Järvet küsis Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse rekonstrueerijalt, ehitajalt E&G altkäemaksuna 50 000 eurot. E&G juht Artur Fjodorov küsimisega kaasa ei läinud, vaid andis info juhtunu kohta õiguskaitseorganitele. Enamiku tõenditest hankis prokuratuur kohtumistelt ja telefonikõnedest. Allpool on kronoloogiliselt kirjas nii kohtumiste kui ka muu sisu.

Riiklikku süüdistust esindanud prokurörid Steven-Hristo Evestus ja Triinu Olev rõhutasid, et korruptsioon ei ole kahjuks ainult avaliku sektori probleem, sama moodi esineb seda ka erasektoris ning sellise näitega ongi võimalik probleemile enam tähelepanu juhtida ning loodetavasti seeläbi suurendada teadlikkust, et altkäemaksu võtmine sellistel tingimustel on kuritegu.

„Loomulikult oleme rahul sellega, et Riigikohus nõustus prokuratuuri ja alamate kohtuastmete seisukohtadega ning süüdimõistev otsus Teet Järveti suhtes on jõustunud. Prokuratuuri jaoks on korruptsiooni vastu võitlemine prioriteetne, kuid probleemi olemus algab ikkagi ühiskonna suhtumisest ja hoiakutest ning seni kuni on neid, kes peavad normaalseks altkäemaksu eest reeglite sobivamaks painutamist või eiramist, tuleb rääkida jätkuvast ennetuse ja teadlikkuse tõstmise vajadusest", selgitasid prokurörid.