Hiiemaa on tulemusega rahul, sest maailma üks demokraatlikumaid riike tegi oma valiku. Riigis oligi liigne paigalseis ning muutusi oli vaja.

„Eestis võiks inimesed nüüd agooniast välja tulla ja nende otsust austada. Koostööd tuleb teha. See ei ole maailma lõpp. Väga halb on, kui Eesti poliitikud ütlevad, et ühe demokraatliku riigi president on halb. Meie arvamus ei maksa midagi, aga see võib meie mainet kahjustada."

Hiiemaad üllatab tekkinud paanika ning tema meelest tuleks keskenduda riikidevaheliste sildade ehitamisele. Valimisvõitluses öeldu ja reaalsus on tihti erinevad.

Ettevõtluse seisukohast ei oska Hiiemaa veel öelda, mis juhtuma hakkab. Majandusele võib see isegi positiivselt mõjuda. Näiteks imporditollid võivad mitmele nende kliendile kasulikud olla. Kui riiki hakatakse laskma vähem inimesi, siis ehk suurenevad ka palgad. Erplyl on seal tööl ainult ameeriklased, aga talentide leidmine väljast võib muutuda keerulisemaks.

„Ega ju ei peagi tegelikult tingimata USA turule minema. Minge Kanadasse või Aasiasse. Meiegi avame oma Kanada kontorit. Naljaga pooleks nägime sündmusi ette. Tegelikult on see siiski pseudoprobleem. Ava USAs firma ja võta kohalikud tööle, keegi ei ütle midagi," soovitas Hiiemaa.

Erply juhi sõnul võib ka Trump oma ametiajal vigu teha. Kõik teevad neid. Teda ei tohiks aga kindlasti kohe maha kanda.