Üldse kokku müüdi oktoobrikuu jooksul Euroopas veidi üle miljoni uue sõiduauto. Kümne kuu kokkuvõttes ollakse aga siiski 4,4 protsendi võrra miinuses võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Oktoobris jäädi plussi peaaegu kõigil suurematel turgudel: Saksamaal 2,3 protsenti, Prantsusmaal 2,6 protsenti, Suurbritannias 4 protsenti ja Hispaanias koguni 34,4 protsenti. Ainult Itaalias näitas uute sõiduautode müük langust 5,6 protsendi võrra. Kümne kuu lõikes on aga korralikus plussis ainult Suurbritannia turg ja seda 10,2 protsendiga. Napilt, vaid 1,1 protsendi jagu on paranenud automüük ka Hispaanias.

Täpselt nagu septembris, nii andis ka oktoobrikuu müük ilmselt põhjust rõõmustamiseks kõigil suurematel autotootjatel. Euroopa turuliider Volkswagen Grupp parandas läbimüüki 5,7 protsenti, Renault Grupp 14 protsenti, General Motors 6,2 protsenti, Daimler 7 protsenti, Toyota 16,5 protsenti ja BMW 0,3 protsenti võrra võrreldes möödunud aasta oktoobriga. Vaid Fiat, PSA ja Ford jätkasid kerges miinuses.