Lisaks presidendi ja asepresidentide valimistele kinnitati ka direktorite nõukogu ja eelarvekomitee liikmed. Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Siim Raie kuulub jätkuvalt mõlema koosseisu.

Eurocahambres'i üldkogu kinnitas 2004. aasta finantsaruanded ning 2006. aasta eelarve (mahus 2,95 miljonit Eurot) ning valis uue audiitori.

Eurochambres'i 2006. aasta prioriteetideks kinnitati suurema poliitilise mõju saavutamine Euroopa institutsioonides, organisatsiooni nähtavuse suurendamine ning majanduslikud jätkusuutlikud projektid, mis on suunatud Kaubanduskodade vahelisele koostööle. Majanduspoliitilistes valdkondadest on põhitähelepanu pööratud konkurentsivõime tõstmisele (Lissaboni tegevuskava), EL-i järgmise planeerimisperioodi eelarvele, (kutse)haridusele ning majandussuhete tihendamisele väljaspool EL-i asuvate riikidega.

Norras Stavangeris toimunud üldkoosolekul ning sellele järgneval kongressil on põhiteemadeks majanduskasv ja tööhõive Euroopas. Eurochambres'i kongressi üheks peaesinejaks on ka Maive Rute Euroopa Komisjonist.

Euroopa Kaubanduskodade Assotsiatsiooni kuulub 44 rahvuslikku Kaubanduskoda, kes esindavad kokku üle 18,5 miljoni ettevõtte.