Ettevõtte eesmärk on teha koostööd Eesti töökodade ja garaažidega, pakkudes neile enamiku varuosade tarnet valdavalt 24 tunni jooksul, teatas Poola päritolu ettevõte PR-firma vahendusel.

„Eestisse loodud ettevõtte emafirma Inter Cars SA on suurim sõiduautode ja kommertsveokite varuosade maaletooja Kesk- ja Ida-Euroopas ning kohalike hulgimüüjate vahendusel oleme siinset turgu juba 5 aastat edukalt varustanud,“ rääkis Inter Cars Eesti OÜ juhatuse liige Vadim Škatov.

„Eesti üksuse loomise eesmärk on kaasata siinseid väiksemaid tegijaid. Suuremate ettevõtetega koostöö toimib juba hästi. Tahame olla klientidele lähemal ning pakkuda kiiret ja vahetut teenindust – nii muutub väiksemate töökodade, garaažide ja lukkseppade töö efektiivsemaks,“ lisas ta.

„Inter Carsi tulek Eestisse tähendab väga laia tootevaliku lisandumist võrdlemisi väikesele turule, kus tegijaid on palju ja konkurents tihe – meie suurimaks eeliseks on kindlasti mastaabiefekt,“ rääkis Vadim Škatov. „Poolas on Inter Carsi esindusi üle 200 ning mujal Euroopas kokku 191 esindust – nendest 14 Leedus ja 7 Lätis. Lisaks varuosadele müüb Inter Cars tuntud mootorrattaid nagu Triumph ja Ducati, loomulikult ka varuosi ja tarvikuid teistele mootorratastele.“

Vadim Škatovi sõnul ettevõte spetsiaalselt teatud brändidele ega tootjamaadele pühendunud ei ole, vaid pakub varuosi samaväärselt nii Euroopa kui Aasia sõidukitele ning valikust leiab nii kallimaid detaile kui ka soodsamaid alternatiive.

Inter Carsi tootevalikusse kuuluvad lisaks sõiduautode, kommertsveokite ja mootorrataste varuosadele ka täis- ja poolhaagiste, busside ning põllumajandusmasinate varuosad ja tarvikud.

„Lai valik töökodadele mõeldud töövahendeid, tarvikuid ja varustust tagab selle, et peale garaaži või töökoja ehitamist saab sinna sisse kõik vajaliku meilt – alates garaaži põranda kattest ja remondiseadmetest kuni tavalise kruvikeerajani välja,“ ütles Vadim Škatov.

„Alustame tegevust Tallinnas ning järgnevatel aastatel on plaanis laieneda üle Eesti – Tartu, Pärnu ning Ida-Virumaa on suunad, kus lähiajal kanda soovime kinnitada,“ lisas ta.