"Äkki otsutaks juba ära, kas riigikohtu poolt kriminaalkorras süüdismõistetud korruptantidest peaks kirjutama ainult krimiuudiste rubriigis või on nad ikka veel valiidsed, et juhtida erakondi või saata tulevast presidendikandidaati riiklikul visiidil kaugetes maades," kirjutas Sepp.

See, et Seli osalus riiklikus äridelegatsioonis ei ole probleem ühele äriorganisatsioonile on Sepa hinnangul muidugi kahetsusväärne, aga välisministeeriumile ja Eesti ettevõtjaskonnale peaks see olema igatahes tõsine probleem ja häbiväärne, rääkimata välisministrist.

"Nii amorfne küll olla ei tohiks liiatigi nii väikestes asjades. Mis siis veel saab kui nii hakkab taas "tänuvõlglastega" olema ka presidendi lähikonnas ja tema delegatsioonides!? Mis sõnumi, mis signaali see Eesti ettevõtluskeskkonnast ja aksepteeritavatest väärtustest õigupoolest annab," kirjutas Sepp.

12-liikmeline Eesti ettevõtjate delegatsioon viibib veel täna esmakordsel kõrgetasemelisel visiidil Iraanis koos välisminister Marina Kaljurannaga. Delegatsiooni liige on teiste ettevõtjate seas ka riigikohtus kriminaalkorras süüdimõistetud Neinar Seli