Andri Avila, Viljar Arakas ja Tarmo Hellat kutsutakse nõukogust tagasi ning uuteks EVR Cargo nõukogu liikmeteks saavad riigikogu liige Toomas Tõniste (IRL), majandusministeeriumi asekantsler Ahti Kuningas (kes on ühtlasi ka Estonian Airi nõukogu esimees) ja sotsiaaldemokraat Randel Länts, kes kuulus enne Tallinna Sadama nõukokku.

Seoses Andri Avila Eesti Energiasse tööle asumisega saab nõukogu liikmeks MKMist transpordi valdkonna asekantsler Ahti Kuningas.

Viljar Arakas, kes on soovitanud nõukogusid perioodiliselt uuendada, asemele esitas rahandusminister Toomas Tõniste. Toomas Tõniste on ettevõtja, hulgikaubandusettevõtte LTT aktsionär ning olnud Riigikogu majanduskomisjoni aseesimehena kursis transpordi ja taristu arengutega.

Kolmanda nõukogu liikme esitasid sotsiaaldemokraadid, Tarmo Hellati asemele tuleb Randel Länts. Randel Läntsil on pikaajaline kogemus erinevate riigile kuuluvate ettevõtete nõukogudes osalemisest ning eurosaadik Ivari Padari nõunikuna, Euroopa Parlamendi töötasandilt.

Peep Aru on riigikogu liige, julgeolekuasutuste järelvalvekomisjoni juht ning endine Viljandi linnapea.