1992. aasta 20. juunil toimunud rahareformi tähistamiseks kutsus Eesti paviljon Shanghais toimuval EXPOl külla kolleege nii Euroopa Liidu kui Hiina ja ka mitmete teiste riikide paviljonidest.

„82-aastase riigi kohta on meil päris palju erinevaid rahasid käibinud. Jaanuaris 2011 toimuv üleminek eurole pikendab seda rivi veelgi,“ kommenteeris näitust EXPO Eesti paviljoni peakomissar Toomas Tiivel, kes ühtlasi tutvustas oma esinemises ka Eesti rahareformi ajalugu selle ettevalmistusest kuni reaalse rahavahetuseni juunis 1992, samuti Eesti ettevalmistusi üleminekuks Euroopa Liidu ühisrahale eurole.

Paviljonis on üleval ka Eesti Panga poolt koostatud näitus Eestis käibel olnud rahadest alates Eesti Vabariigi kassatähtedest ning esimestest Eesti markadest, mis käibisid alates 1919. aastast. 1. jaanuaril 1928 toimus üleminek Eesti kroonile.

Näitusel on väljas olulisemad rahatähed ja ka ülevaade rahatähtede – nii paberraha kui müntide – kujundamiskonkurssidest, millest nii XX sajandi alguses kui ka lõpus võtsid osa parimad Eesti kunstnikud ja kujundusgraafikud – Nikolai Triik, Günther Reindorff, Roman Nyman, Karl Burman, Eduard Wiiralt jt.

Samuti ka valik väärismetallist juubeli- ja meenemünte.