Falck Balticsi gruppi kuuluva Leedu ettevõtte Falck Security peadirektor Saulius Vincentas Tulevicius andis õnnelikule kliendile üle sertifikaadi, mis kinnitab, et Falck osutab talle 50 000 tundi tasuta koduvalve teenust. Logistikafirmas ekspediitorina töötava Figurinase kodu on Falcki kulul valves seega umbes viis aastat ja üheksa kuud.

Falck Balticsi juhatuse esimehe Urmas Sõõrumaa sõnul on grupi ettevõtted nii Leedus, Lätis kui ka Eestis teinud oma turuosa kasvatamisel head tööd. ?Usun, et 50 000. kliendi piiri ületamine Falck Balticsi poolt on hea algus Balti riikides järgmise 50 000 kliendi usalduse juurde võitmiseks,? ütles Sõõrumaa.

Sõõrumaal on hea meel, et 50 000. kliendi austamise võimaluse sai just Leedu Falck Security. ?Leedu majandus on jõudsalt kasvav ja sealne turg pakub palju võimalusi,? ütles Sõõrumaa.

Falck Baltics gruppi kuuluvad AS Falck Eesti, AS Falck Apsargs Lätis ja CSC Falck Security Leedus annavad tööd kokku enam kui 6700 inimesele. Grupi 2003. aasta käive oli 69 miljonit eurot.

Falck Baltics kuulub rahvusvahelisse kontserni Group 4 Securicor, mille põhitegevusala on turvateenuste osutamine. Kontserni 2003. aasta arvestuslik käive oli 87,55 miljardit Eesti krooni, selle tütarettevõtetes rohkem kui 100 maailma riigis töötab kokku 340 000 inimest. Group 4 Securicori aktsia on noteeritud Londoni ja Kopenhaageni väärtpaberibörsil.