„Maakri 23a on väga suure potentsiaaliga ärihoone, mis asub Tallinna linnasüdames otse CBD (central business district) keskmes. Alustame juba sel aastal projekteerimistöödega ning hoone täielikku ümberehitust A+klassi ärihooneks planeerime järgmise aasta sügis-talvel, kui Eesti Meedia on kolinud.

Esimese kontseptsiooni kohaselt võiks hoones koha leida Tallinna prestiižsemad advokaadibürood ning teised juriidiliste teenuste pakkumisega seotud üürnikud, näiteks notarid, täiturid. Maakri
Ärihoonest võiks saada pealinna juriidiliste asutuste keskus,“ ütles Fausto Capitali juhatuse liige Sven Mihailov.

„Samuti on hoone vastu huvi tundnud mitu hotelliketti ning suurettevõtet. Mis sinna tuleb, selgub juba lähikuudel,” lisas Mihailov.

Maakri 23a on 14-korruseline kõrghoone pindalaga üle 8600 ruutmeetri. Maja on ehitatud 2000. aastal ning selle on projekteerinud arhitektuuribüroo Urbel ja Peil.

Eesti Meedia kontsern kolib Fahle Parki 8000 ruutmeetrile kõigi oma Tallinnas tegutsevate üksuste ning umbes 550 töötajaga. Meediakontsern saab endale Eestis ainulaadse moodsaimate võimalustega meediamaja, kus on koos nii raadio-, televisiooni- kui ka ajalehetoimetused.

Fahle Pargi ärikvartalisse kuuluvaid hooneid hakkavad ühendama aastaringselt soojad klaaskatusega galeriid, kus asuvad kohvikud, restoranide terrassid ning puhkealad. Lisaks büroodele leiavad kvartalis
oma koha kultuuriasutused, spordiklubi, erinevad esitluspinnad ning kvartali töötajatele ja elanikele suunatud mitmed ettevõtted (ilu- ja tervisekeskus, lastehoid jms).

Fausto Capital on 15-aastase ajalooga täielikult Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub eelkõige erinevatele kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubandus-, büroo- ja
elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamisega. Fausto Capitali portfelli kuulub kokku üle 58 000 ruutmeetri kaubandus- ja äripinda ning varade maht on kokku üle 100 miljoni euro.