Prisma Peremarketites müüdavate roogade sortimenti kuulub 15 erinevat toodet, mille hulgas on pannkooke, quishe´sid, lasanjet ning mitmeid vormiroogasid. “Fazer Amica pakub Prisma Peremarketites kliendile laia tootevalikut erinevatest valmistoitudest, näiteks on sortimendis ilma lihata taimetoidud ning aasiapärased vürtsikamad tooted nagu aasia pannkoogid, sealiha teryaki kastmes pastaga ning nuudlid pardilihaga. Tooted on valmispakendites ja kergesti soojendatavad, parimaks tulemuseks soovitame järgida pakendil kirjas olevat valmistamisõpetust,” ütles Rita Reim, Fazer Amica Eesti müügi- ja turundusdirektor.

„Uuringud on näidanud, et kvaliteetse suurtootja söökide mikrobioloogiline tasakaal ja kvaliteet on kõrgema tasemega kui lahtisest letist müüdavatel valmistoitudel. Kuna tahame Prisma klientidele pakkuda parimat kvaliteeti, oleme otsustanud teha tihedat koostööd kvaliteetsete valmistoidu tootjatega, nagu seda on Fazer Amica,“ sõnas Prisma Peremarketi kaubandusdirektor Sari Hujanen.

Fazer Amica valmispakendatud tooted on saadaval kõigis Prisma Peremarketites.

Fazer Amica Eesti AS on tegutsenud Eestis juba 1993.aastast. Kuni 01. oktoobrini 2007 tegutsesid Fazer Pagarid ja Fazer Amica ühise juriidilise nime Fazer Eesti AS all. Alates 01. oktoobrist 2007 jätkab Fazer Amica oma tegevust eraldiseisva juriidilise isikuna. Eestis tegeleb Fazer Amica toitlustamisega mitmes erinevas valdkonnas - koolitoitlustus, ettevõtete personalitoitlustus, avatud kohvikud ja söögikohad, peoteenindus ning teenindusköök, tegutsedes nii Tallinnas, Tartus, Võrus, Märjamaal, Jõhvis, Raplas ja Sakus. Täna töötab ettevõttes enam kui 600 inimest.

Fazer Eesti kuulub Fazer Gruppi, mis sai alguse 1891. aastal asutatud perefirmast. Fazer Grupp tegutseb täna kümnes riigis, valmistades pagari- ja kondiitritooteid ning pakkudes ka toitlustusteenust. Fazer Grupi käive ulatus 2007. aastal üle 1 miljardi euro, kontsern annab tööd ligi 15 300 inimesele.