FinanceEstonia juhatuse esimehe Aare Tammemäe sõnul on tal hea meel, et uueks tegevjuhiks saab finantssektori tippspetsialist, kellel on nii era- kui ka riigisektori kogemus finantsvaldkonnas. “Krõõt Kilvet on tõestanud end mitmete oluliste projektide eestvedajana Swedbankis ja EASis. Krõõdaga koos asume aktiivselt edasi arendama Eesti finantssektori võimalusi kodu- ja välismaal.“

Tammemäe tõi Kilveti tugevusena välja pikaajalise töökogemuse finantssektoris ja hea tunnetuse riiklikust süsteemist. Kilvet töötas 18 aastat Hansapangas ja Swedbankis erinevatel juhtivatel ametikohtadel korporatiivpanganduse ja tootearenduse valdkonnas. Aastatel 2012-2013 tegutses Kilvet EASis juhatuse liikmena vastutades ettevõtluse arendamise ja koostööprogrammide eest. Alates 2013 aastast omandab Kilvet doktorikraadi Tallinna Tehnikaülikoolis.

Kilvet ise on veendunud, et koostööst tekkiv sünergia mõjutab majanduse ja ettevõtluse tulemust. “Finance Estonia on koondanud enda ümber arvestatava hulga Eesti finantssektori ettevõtjaid ja mitmed alustatud tegevused on juba tänaseks andnud oma panuse Eesti finantskeskkonna arengusse, mistõttu on mul väga hea meel võimaluse üle liituda Finance Estonia meeskonnaga,” kommenteeris Kilvet.

FinanceEstonia on tänaseks arenenud Eesti finantssektori oluliseks hääletoruks nii Eestis kui välisturgudel. Olles Eesti suurim klaster ja koondades ühe “katuse” alla 62 ettevõtet, koostööpartnerit on FinanceEstonial suurepärane võimalus aidata kaasa ja kujundada Eesti finantssektori arengut ning silmapaistvust välisturgudel, iseloomustas Tammemäe organisatsiooni.

"Eesti finantssektorit arendades ja rahvusvahelistel turgudel tutvustades seisab FinanceEstonia selle eest, et Eestisse tekiks uusi ettevõtteid, loodaks uusi töökohti ja paraneks kapitali kättesaadavus eriti väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele," lisas ta.