Tegevusload tunnistati kehtetuks investeerimisühingu avalduse alusel seoses Trigon grupi tegevuse reorganiseerimisega. Tegevust jätkab Trigon gruppi kuuluv investeerimisühing Trigon Wealth Management, teatas finantsinspektsioon.

Finantsinspektsiooni hinnangul on klientide õigustatud huvid investeerimisühingu tegevuse lõpetamisega seoses küllaldaselt kaitstud. Teenuse osutamine klientidele on lõpetatud ning muudetud klientide poolt võimatuks.

Trigon Securities kinnitusel ei ole neile sellega seoses esitatud ühtki kliendikaebust ega kliendilepingute lõpetamisega seonduvaid nõudeid ning Trigon Securitiesel ei ole täitmata klientide poolt antud tehingukorraldusi.

Finantsinspektsiooni poolt väljastatud tegevusloa alusel tegutseb Eestis kuus investeerimisühingut. Suurimateks investeerimisühinguteks nii varade mahu kui ka teenitud tulude järgi olid 2011. aastal KIT Finance Europe ja Admiral Markets.

Trigon kinnitab, et Finantsinspektsioon on Trigoni taotlusel tunnistanud kehtetuks grupi investeerimisühingule Trigon Securitiesele väljastatud investeerimisühingu tegevusloa ning täiendava tegevusloa investeerimisnõustamisega tegelemiseks.