Skytrax’i pool korraldatud uuringus küsitleti üle 160 riigi reisijaid ning tulemused tehti teatavaks tänavusel rahvusvahelisel Farnborough lennušõul. Uuring mõõdab reisijate üleüldist rahulolu lennufirmadega alates check-in‘ist, istme mugavusest, lennukikabiini puhtusest kuni pardatoitude-jookide, teeninduse ning meelelahutusvõimalusteni välja, teatas ettevõte.

„Meil on tõeliselt hea meel seda auhinda vastu võtta, sest klientide tagasiside kinnitab, et meie meeskonna pühendumus ja kliendikeskne lähenemine on end ära tasunud“, ütles Finnairi kommunikatsioonijuht Arja Suominen.

Skytrax’i esindaja Edward Plaisted lisas omalt poolt, et Finnairi jaoks on tegemist juba kolmandat aastat kestnud järjepideva eduga ning klientide kõrge rahulolu peegeldab otseselt meeskonna head tööd.

2012. aasta esimeses pooles uuendas Skytrax ka Finnairi nelja tähe reitingut – Finnair on ainuke Põhja-Euroopa lennufirma, kellele nii suur tunnustus osaks on saanud.

World Airline Awards jagab iga-aastaselt auhindu välja puhtalt lennureisijate rahulolu põhjal. Tegemist on lennundusvaldkonna kõige prestiižikamate auhindadega.