Ajalooline mõisainterjöör lisab pidulikkust

Mõisa interjöör lisab koosviibimistele pidulikkust ja loob pisut aristokraatliku atmosfääri, nii tunneb iga külaline end justkui parun von Focki enda poolt kutsutuna. Mõisahäärberi saali mahub teatristiilis 100 inimest, pidulikuks õhtusöögiks kuni 80.

Väiksemateks koosviibimisteks sobivad erinevad härrastemaja salongid ja teisel korrusel asuv autentse parlamendi mööbliga stiilne saal. Soojal kevadpäeval võib kohvipausi nautida kauni vaatega mõisaterrassil. Olemas on ka majutusevõimalus — hotellis ja hostelis on majutuskohti kokku sajale.

Uus kuum koht on mõisa Jääkelder. Aasta alguses renoveeritud unikaalne jääkelder koos saunaga pakub võimalust mitteametlikus stiilis õhtu veetmiseks ning lõõgastumiseks kuni 40-le.

Tipptasemel restoran

Sagadi restorani eripära on ulukiliha ning metsaandide kasutus nii a´la carte menüüs, pidulikes kui ka grupimenüüdes. Mõisaköögi peakoka Maren Ritsi tervislikud lemmikud on kerged supid ja köögiviljad erinevate maitsenüanssidega Restoranis on kohti 80-le ning tantsuruumi jagub seal samuti kõigile.

Originaalsed vaba aja programmid ja seminaripaketid

Sagadi mõis pakub firmade motivatsiooniüritusteks põnevaid ja väga omapäraseid vaba aja programme. Mõisaajalool põhinevad programmid on mängulised, võistluslikud ja samas harivad. Looduses liikumisel on abiks kogenud retkejuhid nii päeval kui öösel ja jalgrattagiidid rattaretkedeks Lahemaal. Programmide pikkuseks on kuni 2 tundi ning neid saab omavahel hästi kombineerida. Sagadi kindlaks eripäraks on aga stiiliballid.

Rohkem infot Sagadi mõisa kohta saab SIIT

Jaga
Kommentaarid