„See koostööleping kiirendab flyLALi arengut. Selleks, et tagada kõrgetasemelist teenust, oleme valmis panustama arendustöösse ja kaasaaegsemate lennukite soetamisse, ja saame pakkuda Balti riikide elanikele rohkem võimalusi reisimiseks. Me tagame Novaturase reisijatele parima teenuse, pakkudes mugavat lennugraafikut ja reisikorraldaja teenust koos suurema valiku sihtpunktidega,“ ütles flyLALi juhataja Vytautas Kaikaris ettevõtete teates.

Novaturase ja flyLALi kokkuleppe kohaselt toimuvad lennud nii praegustesse kui ka uutesse sihtkohtadesse.

„Sellel sügisel pakume otsereise Taisse ja Goasse India läänerannikul, mis osutusid eelmisel talvel väga populaarseteks. Oleme suurendanud otselendude arvu Kanaarisaartele ja pakume sobivat lennugraafikut Egiptusesse ja suusakuurortitesse,“ ütles Novaturase tegevdirektor Vidas Paliūnas.

flyLALi juhataja Vytautas Kaikarise sõnul lisandus ettevõtte lennukiparki sel aastal kolm uut lennukit. „Kuna meil on nüüd uus partner, siis järgmisel aastal loodame soetada veel paar reisilennukit, sealhulgas ka Boeing 757-200, mis oleks lennufirmal teine selline lennumasin.“

Leedu lennukompanii flyLALi põhilisteks tegevusvaldkondadeks on reisijateveod. Ettevõte opereerib nii otse- kui ka tšarterlendudega. FlyLAL pakub Vilniuse kaudu lende 21 erinevasse sihtkohta Lääne- ja Ida-Euroopas.


Tallinnast ja Riiast väljuvaid lende opereeritakse läbi Vilniuse. Koostöös partnerettevõtetega pakub flyLAL lende enam kui 200 erinevasse linna.