FoodFesti külastajad valisid parimad jõulutooted
Jõulutoode 2004 konkursile esitasid oma tooted 5 lihatootjaettevõtet ja 10 pagaritööstust ning müüjat. Pagaritooteid hindas kokku 607 ning lihatooteid 918 FoodFesti külastajat. Kõiki tooteid hinnati pimetesti põhimõttel ning järgnevate kriteeriumite alusel: lõhn, maitse, sisu või konsistents ning välimus. Hindajatele esitati korraga kõik osalevad kuid samasse kategooriasse kuuluvad tooted ja paluti avaldada oma arvamus hindamislehel 5-palli süsteemis.
Lihatoodete kategoorias anti välja 5 võitjatiitlit:
Verivorst: AS Rakvere Lihakombinaat, Rakvere verivorst suitsulihaga
Sült: AS Saaremaa Liha ja Piimatööstus, Saaremaa delikatess sült
Pasteet: AS Rakvere Lihakombinaat, kodune jõulupasteet
Jõulupraad: AS Wõro Kommerts, Wõro ahjupraad
Üllatustoode: AS Tallegg, kana kintsuliharullid juustuga
Pagaritoodete osas anti välja võitjatiitel neljas tootekategoorias:
Jõululeib: AS Hallik, Hagari jõululeib
Jõulusai: AS Leibur, puuviljasai
Piparkook: AS Balti Sepik, piparkoogid
Üllatustoode: AS Fazer Eesti, jõulukook
Üllatustoote ehk vabas kategoorias osalesid mõlemal konkursil need tooted, millel ei olnud oma gruppi, kuid mis sobivad jõululauale ja olid tootja poolt konkursile hindamiseks esitatud.