Eksponente ja messiprogrammis kaasalööjaid oli ühtekokku 115 ettevõtet. Messi ajal läbi viidud ligi 400 külastaja küsitluse tulemuste esmane tagasiside näitas, et külastajate lemmikuteks olid kohvifirmade väljapanekud (Paulig, Lavazza ja Julius Meinl) ning Eesti ettevõte Soja Foods kohapeal küpsetatud maitsvate sojaroogadega.

Messi külastajad tõid positiivsena esile messistendide kujundust - AS Tere, Põllumajandus-Kaubanduskoja ühisstend jt -, eksponentide avatud suhtlemist, lahket vastuvõttu ja toodete proovimise võimalust. Vastanud toovad välja, et sooviti näha kõiki Eesti toiduainetööstuse tippu kuuluvaid ettevõtteid, sest messil esindatud suurtootjate nimekiri ei olnud täielik. Mitmed külastajad märkisid, et pettumuseks oli kalatoodete tootjate puudumine messilt.
Ülekaalukalt positiivse tagasiside andis selgi korral võistluste ja konkursside kuulumine messikavasse.

Tuleval aastal vahemikus 31.10-2.11 toimub kaheteistkümnes Tallinna toidumess, mis on suunatud eelkõige äriklientidele. Lisaks juba traditsiooniks kujunenud konkurssidele toimub järgmisel aastal toidumessil kõrgetasemeline rahvusvaheline kokkade võistlus Global Chef Challenge Northern European Final Tallinn 2007. Tegemist on Põhja-Euroopa regiooni võistlusega, kus selguvad edasipääsejad nn kokkade maailmameistri-võistlustele.

 Eelmist, 2004. aastal toimunud FoodFesti külastas 6800 inimest.