Indrek Prantsu edu sai alguse 1998. aastal, kui ta asutas toidukaupade poeketi Säästumarket, mis oli Eesti esimene dicount-kontseptsioon. Prants müüs ettevõtte juba kolme aasta pärast. 2001. aastal peaaegu 40 miljoni euro eest. Seejärel hoiustas Prants teenitud raha ehitusmaterjalipoodi Bauhof, tuues Eestisse taas uue kontseptsiooni DIY, kuid müüs seejärel suure osa ettevõttest rootslastele. Majanduskriisile vaatamata õnnestus Indrek Prantsul säilitada teenitud raha.

Rootsi fondid, kellele kuulus ettevõte Bauhof, töötasid suure kahjumiga ja aastal 2013 otsustati Eesti turult lahkuda. Indrek Prants riskis jälle ja ostis ettevõtte Rootsi omanike käest tagasi koos 19 miljoni eurose kahjumiga, naastes aktiivsesse jaemüügi ärisse. Esimesed tulemused on silmanähtavad: Leedus suleti 5 kahjumis olevat Bauhofi poodi.

„Vaadates Eesti ärisündmusi aastal 2013, on näha huvitav suundumus: Eesti juhid ja ettevõtjad ostavad skandinaavlastelt ettevõtteid, millega nood ise toime ei tule. Ka Indrek Prantsu tehing oli selline. Vaatamata sellele, et tehingu summa ei olnud Eesti kõige suurem, on märkimisväärne, et ta panustas mitte laenuks võetud, vaid isiklikku raha, naastes oma lemmikalale jaemüügi-ärisse”, märgib Baltimaade toimetuse juht Katrina Iljinska.

Soraineni andmetel kasvas 2013 aastal Baltimaade tehingute hulk peaaegu 20%, seejuures toimus suurem osa tehinguid just Eestis: 21 tehingut 57-st. Kolm suurimat ühinemis- ja ülevõtmistehingut, milles osalesid eestlased, olid kogusummas 132 miljonit eurot.

Indrek Prantsi äripartneriteks on juba aastaid Armin Kõomägi ja Sven Mansberg.
Kolmiku värskeim töövõit on elektroonikakaupade jaemüügiketi Klick Eesti osaluse väljaostmine seniselt suuromanikult Stockholmi erakapitalifondilt Askembla Growth Fund.

Kolmele ärimehele kuulub ka näiteks Maren Kinnisvara ja logistikafirma Smarten. Nende ühisettevõte Nemor Invest on suurosanik ka firmas MyInvest, mis ostis Askemblalt Bauhof Groupi ja My Fitnessi.