Oksjon toimub 26. veebruaril. Müüki läheb tagasihoidlik kolme magamistoaga ridaelamuboks, kus McCartney veetis kuus aastat oma lapsepõlvest, kuni 1950ndate keskpaigani.

„See legendaarne kolme magamistoaga objekt on nõutud kinnisvara Beatles'i austajate seas, kes soovivad omada midagi, mis omab Paul McCartney elus olulist kohta," kirjeldab Countryhouse'i oksjonimaja hoonet oma pressiteates.

Ostja ei pea muretsema, et bändi suurimad fännid neid pidevalt tülitama kipuksid. Tõsised austajad käivad tuuritamas hoopis Forthlin Road 20 aadressil, kuhu McCartneyde perekond kolis 50ndate keskpaigas, kui Paulist sai teismeline.

Oksjon toimub ansambli algusaegade lemmikus esinemispaigas ehk Cavern Clubis, Liverpoolis. Kinnisvarafirma Entwistle Green kohalik müügijuht Stephen Giddins ootab, et objekt on populaarne nii brittide kui ka välismaalaste seas.

100 000 naela ei tundu Londoni kinnisvarahindade juures just suur summa, kuid samas kandis on teised sarnased objektid reeglina 10 000 naela odavama hinnaga.

Coutnrywide'i oksjonimaja on ka varem Beatles'i liikmete kinnisvaraga kokku puutunud. John Lennoni lapsepõlvekodu müüdi 2013. aastal 150 000 naelase alghinna juures maha 480 000 naelaga. George Harrisoni kodu müüdi 2014. aastal maha 156 000 naelaga.

Vaata objekti fotot siit.