"Oleme mitmete kuude jooksul kuulnud arendajalt üha uusi ja uusi lubadusi ning tähtaegu hoone valmimise ja üleandmise kohta, kuid tänaseni pole hoonel kasutusluba ja meie jaoks on selgusetu, millal ja kas üldse saaksime seal kaupluse avada," ütles ETK Jaekaubanduse juhatuse liige Margus Musthallik.

"Võtsime tööle inimesi ja tegime suuri investeeriguid kaupluse sisseseadesse, mis praegu seisab jõude ja toob meile iga päevaga suuremat kahju."

"Oleme hoone arendajaga pikalt läbirääkimisi pidanud ja püüdnud probleemidele lahendust leida, kuid arendajapoolse, meile arusaamatu käitumise tõttu jõudnud seisu, kus peame uue poe avamisest loobuma," lausus Musthallik.

"Vabandan südamest kõigi Harkujärve ja Astangu piirkonna elanike ees, kes omale uut kodupoodi ootasid." Musthallik lisas, et Harkujärve Kosumisse värvatud ja tööle võetud inimestele pakutakse tööd teistes ETK Jaekaubanduse AS-i kauplustes.

Eesti Tarbijateühistute Keskühistu ütles septembris, et oktoobris avatavasse Harjujärve Konsumisse meelitatakse töötajaid nn tööletuleku tasu ehk 500 euroga.

Järgnevalt saate vaadata fotosid tühjaks jäävast poehoonest: