Massif de L'Esterali mäeahelikus asuva mullimaja juurde kuuluvad kolm basseini, lopsakad aiad ning 500-kohaline amfiteater. Siit avanevad meeliülendavad vaated vahemerele. Kompleks koosneb mulli-kujulistest osadest ning seda kutsutakse „Mullipaleeks". Cardin on seal kahe aastakümne jooksul korraldanud sadu pidusid, kus on viibinud filmikuulsused ja modellid. Ta ostis maja oksjonilt 1990. aastal, kui selle eelmine omanik suri.

Mullipalees korraldab Cardin igal aastal Cannes'i filmifestivali ajal peo. Ka mehe viimane moeetendus toimus seal.

Pierre Cardin sündis Itaalias aastal 1922. Ta hakkas riietaja juures praktikandina tööle 14-aastasena. 1945. aastal kolis ta Pariisi ja hakkas tööle Paquini moemajas. 1947. aastal sai temast Christian Dior'i kaubamärgi peadisainer. 1940-50 sai ta tuntuks kosmosest inspireeritud stiili viljelemise poolest. 1950. aastal lõi ta oma moemaja. Neli aastat hiljem tõi ta turule mullikleidi. Mees oli üks esimesi moedisainereid, kes hakkas raha teenima oma nime pealt. Ta litsenseeris oma kuulsa nime, pannes seda kõikidele toodetele aluspesust kuni pottide ja pannideni välja.

Mullipalee ehitust alustati 1975. aastal ning see sai valmis 1989. aastal. Arhitektiks oli ungarlane Antti Lovag. Hoone inspiratsiooniks olid koopad.

Cardin on siiani maja välja rentinud - ühele inimesele maksab öö seal 1000 dollarit. Tervet kompleksi rentides peab välja käima 13 276 dollarit ööpäeva eest.

Juba mõnda aega on 93-aastane disainer tegelenud oma varanduse müümisega. Viimase kuue aasta jooksul on ta müünud jupikesi oma impeeriumist. Näiteks tekstiiliäri Hiinas. Lisaks pani ta müüki Pariisis asuva kuulsa Maximi restorani. Mees on isegi rääkinud omanimelise brändi müümisest miljardi dollariga. Cardinil ei ole lapsi ning ta soovib, et tema ärid jätkaks tegevust ka siis, kui meest ennast enam ei ole. Tema varanduse väärtuseks on täna 800 miljonit dollarit.

Vaata fotosid mullipaleest siit.

Siin on mõned fotod Pierre Cardini moeetenduselt, mis mullipalees toimus: