Krunt on 2001. aastast alates Villigi käes ning 2016. aastast alates abikaasade ühisomandis. Elamu suletud netopind on 115 ruutmeetrit, kõrvalhoonel 21,6 ruutmeetrit.

Kuulutuse järgi on Laiaküla väga rahulik ja kaunis metsaga piirnev kant. Selgub, et elamut hakati ehitama 2003. aastal, 2007. aastal tehti sellele juurdeehitus. 2017. aastal tehti sanitaarremont. Kuulutuses on kirjas, et dokumentatsiooni muutmine on teostamisel ning kasutusluba on hinnas. Ehitisregistrist võib tõesti näha, et majal ei ole veel kasutusluba. Sel on märge "ehitusluba antud".

Mida majast leida võib?

1. korrusel on trepihall, avatud elutuba-köök ning lisaks söögituba, kust on pääs terrassile. Korrusel on ka wc ja suur magamistuba, kust saab samuti terrassile. Magamistoas on sisseehitatud garderoob ja eraldi pesuruum.

Teisel korrusel on kolm magamistuba ning pesuruum vanni ja saunaga. Kõrvalhoones garaaž autovarjualuse ja kuuriga.

Villigid on talviti maksunud elektriarveid 180-230 euro eest, suvel 50-75 eurot.

Martin Villigi nimele ei jääks pärast müüki Eestisse ühtegi kinnisvara.

Taxify on Eesti edulugu

Mai lõpus andis Eestis loodud Euroopa juhtiv transpordiplatvorm Taxify teada, et kaasas 175 miljonit dollarit (151,75 miljonit eurot) raha.

Uue investeeringu puhul oli juhtinvestor Saksamaa autotootja Daimler. Tehingu toel kasvas Taxify väärtus miljardi dollarini.

Taxify asutas 2013. aastal toona 19-aastane Markus Villig, kes on Martini vend. Täna on Taxify kõige kiiremini kasvav sõidujagamisplatvorm maailmas, millel on üle 10 miljoni kasutaja ning üle poole miljoni juhi rohkem kui 25 riigis.

Tänavu pälvisid Markus ja Martin Villig Eesti aasta ettevõtja auhinna maailma juhtivalt ärikonsultatsioonide ettevõttelt Ernst & Young.



Vaata fotosid ja lisainfot ka siit.