Linnaku ehitamine käib Toila vallas, väikese Voka aleviku staadionil. "Ehitist ei saa nimetada telgiks ega isegi angaariks, sest ehitis on ikka igati võimas," kirjeldas Voka kohalik elanik ehitustöid.

Peopaika aitab ehitada produktsioonifirma RGB Baltic, kes vastutas tervikproduktsiooni eest 2011. aastal Venemaal Tjumenis toimunud judo absoluutkaalumaailmameistrivõistlustel, mille korraldamisega oli seotud ka judoka Indrek Pertelson.

Väidetavalt läheb maailmameistrivõistlustel kasutuses olnud lahendus käiku ka sel reedel toimuval ettevõtte peol, kus peaesinejaks on planeeritud Vene popmuusikaansambel Fabrika.

Tänane Eesti Päevaleht kirjeldab, et eile õhtupoolikul avanes staadionil muljet avaldav pilt. Kolmest hiigeltelgist koosnev kompleks haarab poole Voka normaalmõõtmeis staadionist, teine pool on puhastatud parkla tarvis. Esimeses telgis on garderoob. Teine, kuhu eile paigaldati puitparketti, pooltsadat prožektorit ja suurt lava, on tantsimiseks. 

Tantsutelgil on koguni klaasaknad. Nende taga hakkavad valgusvihke taevasse saatma kuus eriprožektorit. Kolmandas telgis kaeti eile pooltsadat lauda valgete linadega, seinte veeres kadusid toidujagamise lauad alleena kaugusse. 

Eesti Energia pressiesindaja Eliis Venniku sõnul on ettevõttel tavaks tähistada koos kõigi ettevõtte töötajatega jaanuaris uue aasta saabumist ning vaadata üheskoos tagasi möödunud aastale.

"Oleme otsustanud neid üritusi mitte korraldada kiirel jõuluajal, vaid pigem jaanuaris, mil pühad möödas," ütles Vennik.

Kuna Eesti Energia töötajaskonnast töötab suur osa Ida-Virumaal, siis toimub Venniku sõnul üks pidu Toila vallas ning teine Tallinnas. Tallinnas on peo peaesinejateks 2 Quick Start.

Ürituste eelarve ei ole tema sõnul avalik.

Eesti Energia 2011. aasta kasum oli äriregistri andmetel 149,2 miljonit eurot. Eelmise aasta kohta andmed veel puuduvad.