15. märtsil Jordaaniasse sõitnud Sutteri sõnul hakatakse Eesti Energia tehnoloogiat kasutavat Jordaania esimest põlevkivielektrijaama ehitama selle aasta lõpus. Uhiuus jaam peaks valmima mõne aasta pärast.

Sutter käis Jordaanias koos abikaasa Marika ja pere pesamunaga. Eesti Energia juhi kinnitusel maksis ta abikaasa ja pesamuna lennupiletite ja hotellide eest ise. Sama kinnitab ka Eesti Energia pressiesindaja Eliis Vennik.

Sutter lisas, et vahetas nädalase reisi vältel neli korda hotelle. Seejuures puhkas Sutter Jordaanias viibitud aja vältel kolm päeva: 18.-20. märtsini.

"Töölähetuse ajal ööbis Hando Sutter meie Jordaania partneri poolt broneeritud hotellis. Selle eest maksis Eesti Energia. Hando Sutteri tööleping näeb ette võimalust kasutada ametiautot ja autojuhti ööpäevaringselt. Erinevate lähetuste kulusid me ei avalikusta," täpsustas Eesti Energia pressišeff.

Sutteri abikaasa Marika sotsiaalmeedia kontol rippus veel täna hommikul ka üks asjakohane foto, kus ta on koos abikaasa ja lapsega jäädvustatud reisil Jordaaniasse. See oli pealkirjastatud "Issi töö juures". Mõned tunnid tagasi foto eemaldati.

Järgnevalt saate vaadata fotogaleriid perekond Sutteri naasmisest Jordaaniast ja paari fotot tegemistest Jordaanias: