Firma püüdis välja arvutada ka teiste brittide seas pühade ja väärtuslike paikade ööhinnad. Võtame või Downing Street 10 ehk valitsuse peakorteri, peaministri residentsi ja ametihoone. Aga ka Windsori lossi, David ja Victoria Beckhami endise kodu või William Shakespeare'i sünnikodu. Ükski neist kohtadest täna muidugi renditurul ei ole. Aga mis oleks kui...

Buckinghami palees maksaks nende hinnangul öö 1,4 miljonit dollarit. Arvestama peab kindlasti ka mingi tagatissummaga. See on eeldusel, et Kuninganna rendib välja kõik lossi magamistoad umbes 14 000 dollariga ühiku eest.

Windsori loss

Veebilehe järgi oleks peaministri kodu väga hea peokoht, kus saaks korraldada ürituse 60 külalisele. Ööbida saaks kaheksa inimest. Teoreetiliselt võiks öö maksta 87 000 dollarit.

Downing Street 10

Hoopis kallis oleks aga Windsori loss, mis on kuningliku pere nö maakodu. 225 magamistoaga monstrum tooks sisse 3,2 miljonit öö kohta.

David ja Victoria Beckhami endisel kodul on seitse magamistuba, jõusaal ja helistuudio. Siin maksaks öö veidi üle 11 000 dollari.

Kõige odavam ja paljudele taskukohane variant oleks William Shakespeare sünnikodu Stratford-Upon-Avonil. Siin maksaks öö vaid 700 dollarit.

William Shakespeare sünnikoht