Tallinna lennujaama esindaja Lauri Linnamäe kinnitas Delfile, et lendude ärajäämise põhjuseks on lennuki CRJ hooldustööd. Linnamäe täpsustas, et hooldustööde tõttu tühistati kaks lendu ning teised tühistatud lennud asendatakse. Näiteks 10.20 Tallinnast Stockholmi suunal väljuma pidanud Estonian Airi lennukit asendab 10.25 väljuv Aviese lennuk.

Hommikul tühistati Tallinnast kell 7.15 väljuv ning Stockholmist 9.50 Tallinnasse saabuv lend. Samuti on tühistatud Stockholmist kell 12.50 Tallinnasse saabuv Estonian Airi lend, mille asemel jõuab kell 13.15 Tallinnasse Aviese lennuk.

Hetkel pole teada, millest on Estonian Airi äsja liinile tulnud lennuki hooldustööd täpsemalt tingitud ning kui kaua need kestavad.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen täpsustas, et tegemist ei olnud ühega oktoobrikuus lennuliinile tulnud CRJ 700 lennukitest, vaid hoopis CRJ 900 lennukiga. Ta kinnitas, et tegemist oli erakorralise hooldusega.

"Estonian Air teatab, et lend OV121/122 liinil Tallinn-Stockholm Arlanda-Tallinn, OV683/684 liinil Tallinn-Stockholm Arlanda-Tallinn ja OV311/312 liinil Tallinn-Kiiev-Tallinn on tühistatud tehnilistel põhjustel. Reisijad toimetatakse sihtkohta teiste lendudega, reisijatele pakutakse hoolitsust vastavalt ooteajale."

Estonian Air palub jälgida operatiivset infot tänase lennuplaani kohta Estonian Airi kodulehel ja lennujaama monitoridel.

Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.