„Ma arvasin, et hakkan seal viibima ühes kuus vähemalt nädal aega. Eelmisel aastal olin seal kokku kuus päeva. Sel aastal ei ole ma sinna jõudnudki," ütles mees.

Nüüd pani mees lossi 10 miljoni euroga müüki. Tegelikult on olemas kaks hinda - 10 miljonit tühja lossi eest ja 13 miljonit koos kõige sellega, mis selle sees on.

Corrigan pani lossi oma hinge ja 10 miljonit dollarit. Restaureerimine võttis aega kuus aastat. „Kolm ja pool aastat kulus selleks, et 10 magamistuba valmis saada, lisaks ka elektrisüsteemid ja torustik," ütles ta. Järgmised kaks aastat kulus viie magamistoa ja lossi kabeli korda tegemiseks. Kogu protsessi jälgisid asjatundjad ning lossiomanikud üle maailma.

„Mul on käinud teiste losside omanikud külas, Prantsuse aristokraadid, ja nad on öelnud, et just selline peab üks prantsuse château välja nägema," ütles Corrigan ja lisas, et tihti oldi imestunud, et seda kõike on teinud ameeriklane.

Kokku on lossis 29 tuba, 15 magamistuba, 17 vannituba ja väga palju muud. Selles on ka lift, kaks veinikeldrit ja mis eriti oluline - Wifi. Corrigani sõnul oli see ülesanne väga keeruline, kuna lossil on meeletud kiviseinad.

Territooriumil on veel mängude tuba, jõusaal, kaks kasvuhoonet ja kuus garaaži. Aedasid ja jalutusradasid on seal mitmeid. Lisaks ka elukohad teenijatele. Corriganil endal olid täiskohaga tööl viis inimest.

Lossi ees on küla, mis on kunagi rajatud just lossi haldamise ja selles toimuva toetamise eesmärgil.

Territooriumil on oma helikopteri maandumisplats. See asub 20-minutilise lennu kaugusel Pariisist. Rongiga saab pealinna 45 minutiga.

Tähelepanelik lugeja pani tähele, et Corrigan kaotab tehinguga raha. Ostusumma ja renoveerimine kokku võtsid temalt 1,4 miljonit enam, kui on lossi tänane müügihind.

„Ma kohtusin paljude Prantsusmaa kinnisvarabüroode maakleritega, kes ütlesid kõik, et see on maksimum, mille võid saada. Châteaude turul on ostjal alati jäme ots. Jah, see oli rumalus, ning jah, keegi saab väga hea tehingu," nentis mees.

Vaata imeilusa lossi fotosid siit.