Internet on maagiline ning seal on võimalik leida oma kullasoon, mis võib sulle sisse tooma hakata väga head raha. Paljud teenivadki raha vaid veebi sisu luues - näiteks nö youtuberid, kellel on oma populaarsed kanalid, mida sajad tuhanded või miljonid jälgivad. Paha on aga see, et sa pead nägema vaeva, et publikut ja fänne hoida - postitama videoid või muud sisu regulaarselt.

Siis aga on need inimesed, kes teenivad veebi kaudu raha väga lihtsal viisil. Üks neist ongi Jen Selter. Ta otsustas ühel kenal päeval postitada enda Instagrami kontole pildi sellest, kuidas ta jõusaalis trenni teeb. Fotole jäi neiu prink pepu ning just seetõttu hakkas tema „jälgijate" arv mühinal kasvama. Sadadest said tuhanded ning tuhandetest miljonid. Täna on tal 5 miljonit jälgijat Instagramis, 800 000 Twitteris ja 3,3 miljonit Facebookis.

Kokku ligi 9 miljonit jälgijate silmapaari on 21-aastase neiu elu täiesti pea peale pööranud. Ta otsustas mitte minna ülikooli, et tegeleda ainult oma brändi ehk oma pepu vormis hoidmisega.

Kust tuleb aga raha? Tal on üle tosina reklaamilepingu erinevate tootjatega. Ta reklaamib muuhulgas jooga-pükse, bikiine, toidulisandeid jne. Nüüd aga eriti jabur detail - ta saadab ühes kuus välja ühe foto ning kasseerib selle eest 50 000 kuni 60 000 dollarit. Teisisõnu, ta teenib 600 000 kuni 720 000 dollarit aastas tehes mõned klõpsud endast ja laadides need veebi üles. Summad muidugi üha kasvavad, sest teda jälgivate kasutajate arv läheb aina suuremaks.

Seega, tänu oma pepule teenib neiu suuri summasid. Nii lihtne see ongi. Loomulikult kulub tal aega ja energiat, et keha vormis hoida. Seega, müts maha.

Ja nüüd kohustuslik osa. Fotosid vaata siit.