Neymar on aastase teenistuse osas maailma neljas jalgpallur. Tema aastane sissetulek on 28 miljonit dollarit, millest 12 miljonit on palk ning 16 sponsorlepingutest tulev raha Nike'i, Castroli, Panasonicu, L'Oreali ja Volksvageniga sõlmitud tehingutest.

Säästmisele noormees väga ei mõtle:

Neymaril on 2 miljoni dollariline häärber ning lisaks veel üks 750 000-dollariline eramu. Need asuvad Sao Paulos. Seal on tal ka 150 000-dollariline korter.

Hispaanias, kus ta vutti mängib, on tal aga 2,5 miljoni dollariline maja.

Ta ostis maja ka oma 20-aastasele endisele pruudile ja lapse emale, maksumusega 1 miljon dollarit. Lisaks maksab Neymar naisele iga kuu 15 000 dollarit alimente.

Autosid on jalgpallivõluril nii Brasiilias kui ka Hispaanias. Lemmikuks on Porche Panamera Turbo, mis Brasiilias maksab 400 000 - 550 000 dollarit.

Neymar ei lenda tavalennukiga, ta sõidab vaid eralennukitega. Hiljuti ostis ta ka helikopteri.

Suurim ja hullumeelseim ost oli aga 15 miljonit dollarit maksnud jaht, mille ülalpidamisele kulub tal ligi 500 000 dollarit aastas. Jaht kaotab igal aastal 5-10% oma väärtusest. Võrdluseks, David Beckham, kes on aja jooksul teeninud Neymarist palju rohkem raha, rendib vajadusel jahi, mitte ei hoia seda mõttetult oma „garaažis".

Muidugi on noormehel õigus oma rahaga teha, mida ta soovib, aga spordimaailm teab suuri nimesid, kel on pärast edukat sportlaskarjääri tekkinud tõsiseid rahalisi raskusi. Mike Tyson, Antoine Walker ja Evander Holyfield on vaid mõned nimed.

Neymar peaks võib-olla ühendust võtma korvpallilegend Allen Iversoni raamatupidajaga, kes pani mehe jaoks paika plaani. 32 miljonit dollarit seisab Iversoni arvel ning ta ei saa seda enne 55. eluaastat puudutada. Igal aastal saab ta miljoni, et hakkama saada.

Ärilehe toimetus hoiab Neymarile MMil pöialt ning loodab, et temast ei saa tulevikus järjekordne näide inimesest, kes suurte summadega kuidagi läbi ei saa. Hea on see, et Neymar ei ole suurem asi pidutseja, kasiinodes käija ning kallite juveelide austaja.

Vaata fotosid mõnedest Neymari ostudest siit.