Maju ehitatakse limiteeritud arv ning need on mõeldud loomulikult inimestele, kes ei pelga oma rikkust välja näidata. Kinnisvaraarenduse nimi on Akoya Oxygen ning lisaks majadele tulevad sinna veepargid, restoranid, spaa, jooga-keskus jpm. See ei ole aga veel kõik. Seal hakkab olema ka Trump's World Golf Club, mille on disaininud Tiger Woods isiklikult. Golfiklubi omanik on muidugi kurikuulus Donald Trump.

Majasid hakatakse kutsuma Ettore 971 - Bugatti looja Ettore Bugatti ja Araabia Ühendemiraatide rahvusvahelise koodi järgi. Neis majades on täisklaasist garaaž, mis on mõeldud omaniku Bugatti-kollektsiooni näitamiseks. Kõike seda ilu näevad nii naabrid kui ka sa ise. Igal majal on seitse magamistuba ning maast laeni aknad vaatega härra Trumpi golfikeskusele. Maja sisemus peaks järgmina Bugatti Veyroni elegantset joont.

Veyron on püstitanud Guinessi rekordi olles kiireim maanteekõlbulik sõiduauto, saavutades kiiruseks ligi 430 km/h. Seda on mitmel pool kiidetud kui üht aegade parimat autot. Auto nimetati Bugatti inseneri, testautojuhi ja võidusõitja Pierre Veyroni järgi, kes võitis Le Mansi 24-tunni sõidu 1939. aastal.

Veyron maksab 1,65 miljonit dollarit. 2016. aastal peaks selle asendama 2,5-miljoniline Bugatti Chiron.

Ettore 971 super-luksuslikud majad hakkavad maksma palju, alghind on 10 miljonit dollarit. Ehitus ei ole veel alanud, kuid kaua enam ei lähe. Hakake püksitaskuid läbi otsima, ehk saate raha kokku.