City24 kinnisvaraportaalis rippuva müügikuulutuse andmetel asub Villa Klosterhof Kloostrimetsas, Pirita jõe ürgoru maastikukaitsealal. Elamu arhitektuur on ainulaadne Eestis ning sobitub hästi ümbritseva keskkonnaga.

Krundil ja selle ümbruses on kõrghaljastus. Kinnistul asub eraldiasetsevana elamu ning ruumikas garaaž, mis võimaldab kahe suurema või kolme väiksema auto parkimist. Parkida on täiendavalt võimalik ka avaral kiviplaatidega kaetud majaesisel.

Krundil asub eraldi terrass koos välikamina ja varjualusega. Villa Klosterhof naabruses on 7 — 8 eramaja, mis moodustavad omaette privaatse asumi 10 minuti autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast.

Asumi vahetus naabruses asuvad valgustatud Pirita terviserajad jooksmiseks, suusatamiseks, rulluisutamiseks, rattasõiduks jne. Kinnistu suurus on 1672 m2, elamu ja garaaži üldpind kokku on ca 500 m2. Krundil asetsevate hoonete arhitekt on Allan Strus ning villa sisekujundaja Merle Eek.

Maja ja garaaži esine on kaetud kiviparketiga, aias kasvavad igihaljad elupuud, mägimännid, dekoratiivkuused, mõned rododendrod ja roniroosid, mida on lihtne hooldada.

Villa on 3-korruseline: soklikorrusel asub avar saunakompleks koos mullivanni ja riietus- ning puhkeruumiga, eksklusiivne veinikelder, wc, kaks panipaika, õliküttel töötav katlamaja. Esimesel korrusel on avatud köögiga elutuba, magamistuba, duširuum, 2 wc-d, ruumikas esik koos sisseehitatud garderoobi ja sahvriga, eraldiasetsev majapidamisruum koos pesumasina, kuivati ja sinna juurde kuuluva mööbliga.

Teisel korrusel on avar elutuba, 2 magamistuba, raamatukogu/kabinet (prantsuse rõduga), 2 duširuumi ja 2 wc-d. Lisaks on eraldiasetsev garderoob koos vastava mööbliga. Majas on sisseehitatud Itaalia köögimööbel, Siemensi köögitehnika ning kõikidel korrustel eritellimusena paigaldatud Itaalia ja Eesti päritolu garderoobid.

Sanitaartehnika ja tualettruumide sisustus on Inglise päritolu või Villeroy & Boch. Saunaruumides on kasutatud Valentino keraamilisi plaate nii seinas kui põrandal. Villas on sisseehitatud Bose tehnikal tuginev helisüsteem, mis võimaldab kuulata kodukinoga ühildatud muusikat kõikidel korrustel erinevates ruumides, sealhulgas saunas, veinikeldris, raamatukogus jne.

Elamu vaheseinte ehitusel on kasutatud ainult plokk-kivi, põrandad on kaetud kõrgekvaliteedilise ja dekoratiivse puitparketi või keraamilise plaadiga. Maja välisuksed ning tubade ja abiruumide uksed on valmistatud eritellimusena tammepuidust ning kasutatud on erinevaid klaasvitraaže. Kahel erineval korrusel asuvad marmorkattega kaminad.

Villa Klosterhof on ehitatud 2004. aastal.

Kõikidel korrustel on kasutatud ainult (vesi) põrandakütet. Seetõttu on ka elektritarbimine minimaalne ning sõltub elukondlikust vajadusest valgustusele, koduelektroonikale jne. Hinnas sisaldub köögimööbel koos tehnikaga, sokli- ja teise korruse mööbel, audio- ja videotehnika, laevalgustid, kardinad, sisseehitatud garderoobid.

Maja maksab 1,5 miljonit eurot. Vaata lisa City24 lehelt.

Järgnevalt saate vaadata fotosid müügis olevast hoonest: