Maag Piimatööstuse Jõhvi tootmisüksuse laiendusena lisandus 3400 m² kaasaegset tootmis- ja laopinda. Põllumajandusminister Helir-Valdor Seederi sõnul on tegemist olulise ja tähelepanuväärse kapitalipaigutusega Ida-Virumaa põllumajandussektorisse, teatas Maag.

„Piimatööstus on Eesti põllumajanduse selgroog ning Maag Piimatööstuse investeering suurendab kogu sektori konkurentsivõimet,“ toonitas minister.

Maag Piimatööstuse juhi Valdis Noppeli sõnul on piimatööstus tiheda konkurentsiga valdkond, kus edu saavutamine eeldab koostööd kõigilt osapooltelt – tootjast kaupmeheni.

„Meie roll töötlejana on vastata klientide ootustele ja pakkuda ootuspärase hinnaga võimalikult kõrget kvaliteeti,“ ütles Noppel. Ta lisas, et Jõhvi tootmiskompleksi laiendus loob selleks hea eelduse.

Valdis Noppeli sõnul oli Jõhvi tehase laiendamine logistiliselt keerukas projekt, mida tuli ellu viia paralleelselt tootmisprotsessiga. „Tänu meie spetsialistidele saime sellega edukalt hakkama,“ tunnustas Noppel ettevõtte töötajaid.

Vaata pilte vastavatud hoonest: