„Tegemist on nn eestiaegse majaga , mis kapitaalselt renoveeritakse, kasutades kaasaegseid insener-tehnilisi lahendusi. Praeguseks on valitud maja renoveerija-ehitaja ja algavad ettevalmistustööd ehitustegevuseks, mis algab septembrikuus. Maja valmib täielikult järgmise aasta suvel," ütles Arco Vara Eesti büroode juht Maia Daljajev.

Ta lisas, et praegu on ka ostjail endil võimalik kaasa rääkida erinevate siseviimistluse variantide osas.

Ajalooline maja

Pronksi 3 on ehitatud 1938. aastal ehk esimese Eesti Vabariigi ajal. See on üks vähestest majadest, mis säilis nö ühtse tervikuna ka kogu nõukogude perioodi välte.

„Tänu sellele on majal täna ka üks peremees ja käesolev projekt üldse võimalik. 1990ndatest on maja olnud välja üüritud," lisas Daljajev.

Daljajevi sõnul on uute pakkumiste puhul esmahuvi ikka suur, nii ka selle maja puhul. „Selles majas saab ühendatud nii ajaloolisus kui kaasaegne mugavus. Usun, et kõik korterid saavad uue omaniku juba ehitusprotsessi käigus," ütles Daljajev.

Arendaja paneb Pronksi 3 maja puhul suurt rõhku kvaliteetsele õhule. See tähendab, et kõikides korterites on spetsiaalne antibakteriaalse torustikuga ventilatsioonisüsteem.

Pronksi 3 hoones on müügis olevast 24 korterist broneeritud kolm. Müük algas hiljuti.

Hinnanäited:

3-toaline korter pindalaga 73,6 m2, millel on ka 2,4-ruutmeetrine rõdu maksab 195 900 eurot.

Kõige eksklusiivsem on 4-toaline korter pindalaga 164,8 ruutmeetrit ja 2,4-ruutmeetrine rõdu. Lisaks aga ka 53,5 ruutmeetrine terass. Selle korteri hind on 359 000 eurot. Tegemist on viimasel, 7. korrusel asuva korteriga. Terrass on veel ka ühel 3-toalisel 170,8-ruutmeetrisel korteril.

Maja näeb praegu välja selline:

Nii näeb ta välja renoveeritult: