Tegemist on saarega, mil nimeks Saint Barthélemy ehk lühidalt St. Barts. Hiljuti on seal nähtud Leonardo DiCapriot, Salma Hayekit ja Toby Maguiret. Aga ka muusikuid Paul McCartneyt, John Legendi, Beyonce't, Rihannat, Diddyt, Robin Thicke'i ja Harry Styles'i. Jõukatest ärimeestest on tihedad külalised James Packer, Roman Abramovitš, Andre Balazs ja Norman Foster. Need on vaid mõned nimed.

Mis teeb St. Bartsist nii erilise koha? See on väike prantsusekeelne saareke, mis pakub valgeid liivarandu, imeilusaid vaateid ja rahustavat atmosfääri. Eks see ole kõikide Kariibi piirkonna saartega nii. Siiski eelistavad paljud just St. Bartsi. Eelkõige seetõttu, et see on veidi eraldiseisev ja "nurgatagune" saar. Ometi on saarel suur hulk väga häid restorane, disaineri-poekesi ja üliluksuslikke villasid ning kuurorte. Võib juhtuda, et pead mõne villa eest maksma 100 000 dollarit nädalas. Leonardo DiCaprio peatus hiljuti villas, milles viibitud öö eest tuleb välja käia 28 000 dollarit.

Business Insider kirjutab , et Eden Rock Hotel ja selle restoranid Sand Bar ja On the Rocks (kus juba eelroa eest võib välja käia 75 dollarit) on eliidi erilised lemmikud. Samamoodi nagu Le Guanhani kuurort ja spaa. Seda peetakse Kariibimere piirkonna parimaks spaaks. Külalised saavad poodelda maksuvabalt ligi 200 luksuskaupu müüvas poes. Teiste seas Louis Vuitton ja Hermès. Pärast söömist ja šoppamist nähakse kuulsusi tihti pidutsemas klubides nagu Le T ja La Plage.

St. Barts on ka superjahtide magnet. Forbes kirjutab, et uusaastapidustuste ajal oli saarekese sadamas maailma suuruselt teine jaht Eclipse, mis kuulub Roman Abramovitšile. Microsofti kaasasutaja Paul Alleni jaht Tatoosh oli samuti seal nagu ka energiajoogi-miljardär Russ Wieneri Rockstar.

The Huffington Post soovitab St.Bartsile reisida hooajavälisel ajal, kui villade ja hotellitubade hinnad on mõistlikumad. Ühe öö eest peab siis välja käima 300 kuni 600 dollarit. Kui raha vähem, võid ööbida ka vabas õhus. Kui raha rohem, rendi jaht, mis võib maksta näiteks 10 000 dollarit nädalas. Kõige parem soovitus on aga see, et kui St. Bartsi külastad, siis võta kaasa hunnikute viisi raha.

Beyoncé ja Jay Z St. Bartsi valgel liival.

Paul McCartney koos naisega veemõnusid nautimas.