Talukoht asub kõigest 2 km kaugusel merest ja liivarannast ning 1,5 km kaugusel kauplusest. Kaugus suurematest linnadest: Pärnusse on 55 ja Tallinnasse 160 kilomeetrit.

Kuulutuses on kirjas:

Maa-ala ümbritseb kolmest küljest mets. Tiike on maja ümbritseval territooriumil kokku neli. Hoonete ümber asuvad väga ilusad maakivi aiad. Suurepärased võimalused puhkamiseks, sportimiseks, jahinduseks ja kalastuseks. Talukoht on sobilik inimesele, kes hindab vaikust ning kaunist Eestimaa loodust.

Maja esimesel korrusel asub tuulekoda, suur köök-söögituba, kaminasaal, elutuba, kaks magamistuba, saunakompleks ja eraldi suur tööruum. Teisel korrusel asub kolm magamistuba. Kokku on majas kaks vannituba ning kaks tualettruumi. Hoone renoveerimisel on kasutatud kvaliteetseid ehitusmaterjale ning kõik tehnika on kaasaegne. Talumaja sobib aastaringseks elamiseks. 

Hoonestatud kinnistu müüakse suulisel enampakkumisel. Enampakkumine toimub 5. juunil kinnisvarabüroos Nord Property.

Vaata kuulutust ja pilte siit.

Talts ja maja müük

Talts on oma maakodu müünud juba väga kaua. 2004. aasta Õhtuleht teatas, et Jaan Talts müüb maakodu. Hinnaks oli toona 7,5 miljonit krooni, mis täna tähendaks ligi 480 000 eurot.

Taltsi suvekodus mitu korda käinud olümpiavõitja Erki Nool märkis toona, et hinge ja armastust on ekssportlane sinna pannud oluliselt rohkem kui keskmine eestlane. «Kes Saulepis ära käinud, saab aru, miks Jaan Talts on Jaan Talts,» sõnas Nool.

2011. aastal teatas Ärileht, et Jaan Talts müüb taas Pärnumaal Rädis asuvat villat, seekord 269 000 euroga.