Põltsamaa Felixi juhatuse esimehe Kaido Kaare sõnul otsustas Orkla Grupp kolida kogu Baltimaade mahlatootmise Eestisse, millega kasvab siinne maht 50 protsendi võrra. "Aastane mahlatoodang kasvab 7 miljoni liitri võrra, kõigist mahladest pool juuakse ära Eestis, teine pool läheb ekspordiks, peamiselt Lätti ja Leetu," selgitas Kaare.

Investeeringuid tehti nii tootmis- kui pakkeliinidesse ja keskkonnasõbralikesse lahendustesse. Esimesena Põhjamaades võeti kasutusele üheastmeliselt avatav 2-liitrise mahlapakendi kork, kusjuures kõik mahlapakendite korgid on valmistatud keskkonnasõbralikust bioplastist. Põltsamaa on nüüdsest ainus Eesti mahlatootja, mis toodab mahla ja mahlajooke nii 0,2-liitristesse, 1-liitristesse kui 2-liitristesse pakenditesse.

Põltsamaa Felix toodab nii täismahla, smuutisid, mahlajooke kui nektareid. Põltsamaa Felix on kõige laiema valikuga toiduainetetootja Eestis, mis toodab ja turustab üle 350 toote neljateistkümne erineva kaubamärgi all. Ettevõte annab tööd ligi 200 inimesele.