Hotelli müügidirektor Kersti Vaino ütles ETAle, et kuigi esimesel päeval on hotelli 277 toast välja müüdud 60, prognoosib Radisson aastaks 60 protsendilist täituvust. Tänaseks on tehtud juba ligi 60.000 proneeringut.

Kuigi täna on avatud uste päev kõigile linnaelanikele, toimub suur avamispidu alles aprilli lõpupäevil.

Tallinna Kaubamaja tagas asuvas hotellis on 277 tuba, mis on valminud neljas erinevas kujundusstiilis: Skandinaavia, Idamaad, Itaalia ja meretemaatika. Sviidid maksavad hotellis 6000 krooni ja tavaline tuba üle 2000 krooni.

Hotelli 24. korrusel asub konverentsi- ja banketisaal Tallinn, millele lisaks on veel 17 nõupidamisteruumi ning kõik teised modernse esimese klassi hotelli koosseisu kuuluvad võimalused.

Hotellis on kaks rahvusvahelisel tasemel restorani - klassikaline restoran Seasons ja peamiselt linnarahvale mõeldud vaba aja veetmise koht Madissoni leib ja lust.

Radisson SAS Tallinna hotelli peadirektor Torbjörn Bodini sõnul on 40 miljoni euro suurune investeering hotelli ehitusse siiani suurim Eestisse tehtud ühekordne välisinvesteering. Hotell annab tööd enam kui 200 inimesele.

Radisson SAS Hotels & Resorts president ja juhatuse esimehe Kurt Ritteri sõnul on Radisson olnud Baltikumi turul tegev juba viis aastat ning praeguseks on saavutanud turul juhtiva rahvusvahelise operaatori staatuse.

Baltikumis on Radissonil lisaks Tallinnas avatavale hotellile ka hotell Riias, Vilniuses, Klaipedas, mis avatakse samuti homme. Sel aastal avatakase veel hotell Peterburis. Kokku on Radisson SAS Hotels & Resorts tegev ligi 40 riigis.

Tallinna projekti omanikud on Soome ehituskontsern SRV Development OY, Soome Industriaalkoostöö Fond, SAS Hotel Investment A/S Taanist ja Kesk- ning Ida- Euroopa Investeerimisfond samuti Taanist.