Kella 16 ajal oli järjekord Pädaste ristist umbes sada meetrit edasi, mis tähendab, et laevale ootas pääsu umbes ühe kilomeetri jagu järjekorras seisvaid autosid. Olukord seega kuigi hull ei ole, seda enam, et Kuivastu ja Virtsu vahet sõidab viksilt kolm parvlaeva. Samas ulatub ooteaeg üldjärjekorras ilmselt siiski umbes kahe tunnini.

Täna on Saaremaalt rohkem lahkujaid esiteks seetõttu, et lõppesid Kuressaare merepäevad, kuid järjekord võib olla pikem ka seetõttu, et ilmselt sõidavad mandrile juba tagasi ka need inimesed, kes on pikemalt Muhumaal ja Saaremaal suvitanud. Mõne tunni jooksul hakkab järjekord usutavasti siiski lühenema.

Pikemat järjekorras seismist on Saaremaalt lahkujatel taas oodata oktoobris, mil toimub Saaremaa ralli.

Kella 19.30 paiku ulatus järjekord Kuivastus Delfi jaoks pildistanud fotograafi hinnangul umbes 1,5 kilomeetrini. Kuna liinil käib kolm laeva, siis liikus järjekord tegelikult suhteliselt ruttu ning inimeste meeleolu oli pigem positiivne.

Raporteeri, kuidas on olukord täna õhtul Kuivastu sadamas? Foto- ja videomaterjal on väga oodatud aadressile rahvahaal@delfi.ee !
Praamijärjekord Kuivastus täna pisut pärast kella 6 õhtul