Hiljuti nähti teda sõitmas läbi Londoni. Tal endal ning tema kaaskonnal olid tagumike all kuldsed autod. Need on Bin Abdullah omad. Tema kollektsioonis on 534 000 dollarit maksev Mercedes, 506 000 dollarit maksev Lamborghini, veidi alla 500 000 maksev Rolls-Royce ja palju teisi autosid.Kõik kuldset karva.

Mehel on kombeks sõita mööda maailma ringi justnimelt nende autodega. See ei ole odav lõbu.

Kõike seda rikkust võib näha ka Abdullahi poolt Instagrami postitatud piltidelt. Ta annab isegi 50 Centile ja Floyd Mayweatherile silmad ette. Seal on pilte, kus ta veedab aega oma rikaste sõpradega, kes kõik kannavad kalleid kelli ja sõidavad tema kuldsete autodega või privaatjahiga. Ta on end autot pildistanud ka nii, et selle sees on gepard - just see loom on millegi pärast eputavate rikkurite üks lemmikuid.

Abdullah pildistab tihti oma kuldseid autosid ka eri maailma paikades - Londonis, Pariisis, Dubais ja mujal. Ja et kõik ikka tema rikkust imetleda saaks, jätab ta autod ööseks tänavale ja saab mõned parkimistrahvid.

Huvitaval kombel ei ole kõigele eelnevale vaatamata mehe kohta just palju teada. Üks hiljutine CNNi artikkel, mis tema Londoni-toimetamistest rääkis, ei sisaldanud isegi tema nime. Aga kui mehe senine laiamine jätkub, siis kuuleme tema kohta täpsemalt varsti. Eriti kui tema järgijate arv Instagramis veelgi kasvab.

London ❤️

A photo posted by Turki Bin Abdullah (@turkiabdullah777) on Apr 16, 2016 at 11:32am PDT

Mehe Instagrami profiil on leitav siit.

Vaata fotosid ka siit.