Käisime kontoris ringi koos Transferwise'i Euroopa pressiesindaja Magali Van Bulckiga. Noor naine ise on uuest kontorist vaimustuses, eelmise kohaga võrreldes olla see nagu öö ja päev. 1579,5-ruutmeetrisel pinnal töötab kokku 140 inimest. Palju on puhke- ja koosolekute või niisama telefonikõnede pidamise ruume. Loomulikult ei puudu igasugused meelelahutused alates lauatennisest kuni videomängudeni.

Tegemist on hipiliku hoonega, mil nimeks "Tea house" ehk teemaja. Kunagi hoiustati selles majas tõepoolest teed.

Selline näeb välja vestibüül:

Transferwise Londonis

Transferiwise kontor asub hoone kuuendal korrusel. Samas majas tegutsevad mitmed teised olulised IT-firmad, millest meil Eestis vähe kuuldud, aga Suurbritannias on nad tuntud tegijad.

Transferwise Londonis

Sellised näevad välja liftid.

Transferwise Londonis

Kuuendale korrusele jõudes avaneb selline pilt. Transferwise asub just selle klaasukse taga. Sisenedes peab reptseptsioonis täitma digitaalse vormi, kus paned kirja oma andmed ja visiidi põhjuse ning selle, kellega sa kohtud.

Transferwise Londonis

Kes ei tahaks töötada nii kenas kontoris? Tõepoolest ruumi siin on ja kui kõrvalistuja hakkabki veidi pinda käima, siis saad tööd teha ka mitmetes kõrvalruumides ja puhkenurkades.

Transferwise
Transferwise
Transferwise
Transferwise

Transferwise on Eesti ettevõte ehkki kontoris töötab enam kui kümme erinevat rahvust. Hinrikus ja Käärmann lasid kontorisse ehitada ka sauna, millest minu giid Magali väga hästi veel aru ei saa. Kuidas seal kuumas istumine siis lahe on? Aga igal reedel pannakse saun küdema ja huvilisi on.

Transferwise

Tõenäoliselt on kontori kirsiks tordil väliterrass, mis asub köögi kõrval. Siin saab siis hea ilmaga oma toitu ja jooki nautida. Hommikusöök on kontoris tasuta. Muide, kraanist saab ka õlut lasta. Ülakorrusel, klaasakende taga on retoran.

Transferwise

Vaata suuremat pildigaleriid, kust näed muuhulgas seda, milliseid meelelahutusi töötajaile pakutakse. Ja ei saa öelda, et neid ei kasutata.