Gurmeekauplustes hakatakse Selveri teatel müüma tavapärase supermarketi valikust eristuvaid tooteid, mida tarnitakse nii erinevatest maailmajagudest kui kohalikelt tootjatelt. Sortiment on pidevas muutumises ning sõltub eelkõige klientide ootustest ning hetketrendidest.

Gurmeekaupluse valikust leiab maitseaineid, suupisteid, kastmeid, mereande, sinke, juustu, oliive, õli, värskeid baguette, salateid, maiustusi, erinevaid jooke ja palju muud. Rikkalik veinivalik on kokku pandud oma ala professionaalide poolt.

Poe sihtgrupiks hindab kett eelkõige inimesi, kes armastavad ise kokata, otsivad põnevaid uusi maitseid ja katsetavad erinevate rahvusköökidega ning hindavad selle kõrvale sobivat veini. Samas saab gurmeepoest tellida ka valmiskujul suupisteid nii väiksemaks koosviibimiseks kui suuremaks peoks.

Teine Selveri Gurmee kauplus tuleb oktoobris samuti Tallinna kesklinna ning lisaks on käimas läbirääkimised Tartu ja Pärnu kaupluste osas. Gurmeepoodide sisekujunduse autoriks on Eda-Ines Etti.