„Ärihoonete kompleks eristub teistest omataolistest eelkõige asukoha poolest,“ kommenteeris Urmas Sõõrumaa. "Enamus analoogseid hooneid asuvad linnapiiril, kuid inimesed eelistavad mugavust - kellele meeldiks ülemäära ummikutes aega raisata?“ küsis ärimees retooriliselt.

Stock-office tüüpi hooneid iseloomustab multifunktsionaalsus ja mugavus: ettevõte saab korraga kasutada nii ladu, bürood kui ka kaubanduspinda. Kahekorruselised hooned on sarnase kontseptsiooniga: eraldi sektsioonide esimene korrus on jaotatud laoruumiks ja müügisaaliks. Teisel korrusel paiknevad ruumid on planeeritud kontoripindadeks, mille suurust, jaotust ja otstarvet on võimalik vastavalt rentniku soovidele muuta ja kohandada. Hoonete vahel on piisavalt ruumi nii laadimiseks, manööverdamiseks kui ka parkimiseks.

Liimi 4 krundi omanik Nevelux OÜ kuulub U.S. Invest AS kontserni. Ettevõtte tuntuim kinnisvaraprojekt on 75 000-ruutmeetrise pindalaga elamis-, kaubandus- ja elamuskeskus Rotermann City ehk Rotermanni kvartal